5.1.07

Happy..so happy new year!

Να'μαστε λοιπόν πίσω στο παραμελημένο blog..
Ξενύχτια,ξύδια,ξάπλα...τα 3 Ξ των γιορτών.
Ενα ΣΚ έμεινε ακόμη πρίν αρχίσει και πάλι γνωστή καθημερινότητα.
Αυτή τη φορά καθόλου δεν με ενδιαφέρει.Ηταν τόσο εντονες αυτές οι μέρες των γιορτών!

Οι φίλοι σπουδάζουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.Ηρθαν όλοι..
Ενιωσα αυτό το παρείστικο που είχαμε στο λύκειο ακόμη.Να λιώνουμε στα cafe,να συζητάμε για το μέλλον,να μας προβληματίζουν τα διάφορα γκομενικά,να φανταζόμαστε τους εαυτούς μας σε 5 χρόνια,να τσακωνόμαστε για την κάθε μαλακία..κι ύστερα να γελάμε σαν να μην τρέχει τίποτα.Απλά πράγματα,που μου είχαν λείψει όμως πάρα πολύ.Βασικά..περισσότερο απ'οσο πίστευα.

Αυτή τη φορά ήρθαμε πολύ κοντά.Και χαίρομαι,γιατί συνειδητοποιώ οτι μετά τα τόσα χρόνια που γνωριζόμαστε..αντέχουμε.Είναι σχέσεις εφ'όρου ζωής.Το ήξερα..μου το επιβεβαιώνουν συνεχώς.Ακόμη και με τον Β,που είμασταν μαζί 5 χρόνια..απ το σχολείο..
Ολον αυτόν τον καιρο ζήσαμε πολύ εντονες στιγμές και τωρα ολα μειναν στο παρελθόν μπορούμε και τα λέμε πια σαν φιλοι..κι οχι με την πεζή έννοια της λεξης.
Δεν αρνούμαι οτι υπάρχουν συναισθηματα που δεν είναι μόνο φιλικά,αλλά τα ελέγχουμε και περνάμε καλά.Γιατί..δεν γίνεται αλλιώς.Γιατί κατάλαβα οτι μπορούμε να υπάρξουμε σαν φίλοι,μιας και έχουμε κοινή παρεά.Χωρίς απωθημένα,χωρις πάθη..απλά και ειλικρινά.

Βιάζομαι λιγάκι..πήραν τηλ κι έρχονται να με πάρουν.
Θα συνεχίσω συντομα.
θα υπάρξουν και pics.
Σαντορίνη είμαι..ο ελεύθερος χρόνος θα είναι αφθονος απο αύριο που έχουμε τις πρώτες αναχωρήσεις..
Λυπάμαι που φεύγουν.
Περασαμε καλά κι αυτό μετράει περισσότερο..
What goes around,comes around :0)

No comments:

Post a Comment